Vecka 47 – cafégruppen spanar

Cafégruppen kollar caféer
Cafégruppen kollar caféer i Göteborg


Den här veckan har vi fått tag i en lokal! Det är inte inflyttning ännu men nu vet vi vart vi ska vara när Grunden Grand Bazar slår upp dörrarna.

Nu går vi in i en ny fas i inredningsgruppen. Nu vet vi vart vi ska inreda. Vad vi ska inreda. Det blir en hel del jobb framöver. Vi ska planera för vad vi ska göra och hur vi ska göra. Vad har vi för material att använda? Vad behöver vi? Hur ska vi tänka för att få ut så mycket som möjligt av lokalen och samtidigt använda lokalen på ett så tillgängligt sätt som möjligt. Cafégruppen fungerar bra nu. Vi har fått ett tillskott och planerar nu in en viktig kurs. Den kommer förmodligen att bli av i januari. Under tiden fortsätter gruppen att jobba med sina besök på olika caféer och att prova på olika sorters kök. Vi har i veckan varit och besökt många caféer runt där vi själva ska ha Grunden Grand Bazar för att se utbudet och funderar på hur vi ska passa in i området.

Vi har en samarbetsspel-/onlinesspelsgrupp. De håller på att ta fram ett koncept på hur en spelkväll skulle kunna se ut på Grunden Grand Bazar och hur dataspel ska kunna vara en del av Grunden Grand Bazar. Vi i gruppen gör ett bra jobb för att underlätta uppbyggnaden av andra nya delar av Grunden Grand Bazar.

Vi har också börjat fundera mer på hur vi ska kunna göra vårt Grunden Grand Bazar tillgängligt för vår målgrupp men också tänka på hur vi kan göra det tillgängligt för fler. Tillgänglighet är viktigt. Vi har en ramp för rullstol men vi kan inte sluta tänka tillgänglighet där, tillgänglighet är så mycket mer. Kanske vi ska göra studiebesök någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *