Animeringstest


Den här veckan har det hänt väldigt mycket i projektet!

Cafégruppen

Den här veckan ägnade vi kraft åt att utforska hälso och allergi aspekter i cafémiljö. Vi hade en hel dag då vi bakade underbara alternativa bakverk och också funderade över hur presentation av bakverk spelar roll för den som ska köpa. Ett vackert dekorerat bakverk kan en betala mer för än ett som ligger i en form odekorerat. Vi äter med ögat först när vi kommer till caféet. Detta är något vi ska jobba mer på framöver. Det har varit en väldigt rolig och inspirerande vecka.

Inredningsgruppen

Har börjat kolla på inredning till Grunden Grand Bazar. Det är mycket att tänka på. Vi måste ha handikappanpassat i lokal, toa och kök. Vi funderar på hur det funkar med höj och sänkbar diskbänk. Behöver vi ha både personaltoa och gästtoa? Viktiga saker att kolla upp med regler och lagar. En idé om rullande garderober för att göra det lättare att flytta runt och bygga nya rum i lokalen kom upp. Inredningsgruppen börjar med det grundläggande för lokalen och kommer sedan att jobba mer med det estetiska.

Reklamvideogruppen har haft brainstormingmöte och filar på 6 riktigt fina idéer för en reklamvideo till Grunden Grand Bazar

Kulturnatta

Fördelningen av vem som ska göra vad till vår Mässa på Kulturnatta går framåt.

Medlemskvällen

På föreningen Grundens medlemskväll (en aktivitet som kommer vara en del av Grunden Grand Bazar när vi öppnar portarna för Grunden Grand Bazar) var det i veckan yoga. 12 personer provade på kvällsyogan och det var en väldigt uppskattad aktivitet som kommer återkomma i programmet. Aminationsgruppen har gjort vår första animering. Animation är ett av många sätt som vi på Grunden Grand Bazar vill använda för att visa upp vårt projekt och få fler att uppmärksamma vad vi håller på med.

Mänskliga rättighetsgruppen

Har varit på utställning och har börjat planera en utbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *